Butiker som kan sälja elcigg i Göteborg

Ecigg butiker i Göteborg

Precis när tåget till Göteborg rullar in känner jag paniken stiga… Jag svär högt när jag inser att jag glömde min el-cigarett på fikabordet hemma hos min kompis 20 min från centralen. Ghaa!!

Hursomhelst, jag får klara mig tills jag kommer till Göteborg, och jag har ju iallafall tid att googla rätt på en eciggsbutik i Göteborg. Trodde jag!

Ni kan inte ana hur förvånad jag blev när mina försök resulterar i noll eciggsbutiker!?

Hur många elciggbutiker finns det i göteborg?

Hur kan det komma sig att det inte finns någon enda vejpbutik i Göteborg?! Det finns massor av vejpare (elciggsanvändare) i vårat avlånga land och Göteborg är ändå en så pass stor stad!

E-ciggsbutiker online kan man hitta hur lätt som helst men jag behöver en fysisk butik där jag kan klämma och känna på elciggen, testa eciggsvätskor och få tips av vejpkunniga. (Elciggsprofessorer)

Kommer det flera butiker som säljer ecigg till Göteborg?

Men jag får helt enkelt klara mig i några dagar, alternativt hitta någon som säljer elcigaretter i någon liten tobaksbutik någonstans… Fast då är det ju alltid de enklare varianterna av elcigaretter. Jag vill ju ha min fina, mer eller mindre skräddarsydda…
Den är mer än en elcigarett… Den är min vän!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>